Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow
A catering kihívása 2020-ban

A catering kihívása 2020-ban

Számunkra is eljött az idő, hogy végre blogot indítsunk. Eddig csak gondolkodtunk rajta, hogy igen, kellene, de valahogy elvittek minket a mindennapok és valahogy sosem jutott rá idő. A koronavírus hozta meg számunkra az elhatározást, hogy próbáljunk változtatni és csináljunk valami újat, ha már éppen ráérünk. Ideje változtatni jól berögzött mechanizmusokon.

Sejtettük, hogy a COVID 19  elér majd minket és majd „kicsit csökkennek a megrendeléseink” és „biztos kicsit nehezebb lesz majd”, de valahogy nem hittük, hogy egyik napról a másikra teljesen leállítja az iparágunkat. 2020 március közepén úgy éreztük, hogy eddig szuperül haladtunk a rendezvényszervezés autópályáján, az autónk már remekül bemelegedve jó tempóval haladt a célja felé, majd egyszerre egy téglafal állta utunkat és a satuféket behúzva kirepültünk az ablakon…. Valahogy így éreztük magunkat és próbáljuk megtalálni szédelegve az utat a mi szép sportautónkba, amely nem tört össze (!) és ki fogja kerülni a téglafalat ami maga a koronavírus és az általa okozott válság.

Átmentünk az változás érzelmi görbéjének több fázisán már (kezdeti sokk, tagadás, megértés, érzelmi elfogadás, kipróbálás, megvalósítás, intézményesítés), jól átbeszéltük, hogy ki hol tart, de aztán amikor azt hittük, hogy már rég elfogadtuk a helyzetet, akkor azért mindig jött egy pár nehezebb nap.  

Több irányban is próbálkoztunk… Kiszállításunk? Hogy csomagoljuk? Hogy lesz az árunk versenyképes? Vagy szállítsunk csak bármi mást?  Végül sajnos nem olyan a működésünk, amellyel fel tudnánk venni a versenyt a nagy ételkiszállító cégekkel vagy az erre specializálódott konyhákkal. Így a jelenlegi óriási kínálat mellett nem ezt az utat választottuk.

Ezért úgy döntöttünk, hogy a jövőbe nézünk. Újabb ételeken gondolkodunk, megvizsgáljuk a korábbi hibáinkat, önfejlesztésbe kezdtünk és dolgozunk a bejövő ajánlatokon és tendereken.

Március közepe óta nem tudunk szebbnél szebb fotókat feltölteni, mert egyszerűen nincs rendezvény és nincsenek szépen terített asztalok. Viszont hisszük, hogy a rengeteg home office és magányos hét után igenis szükség lesz arra újra, hogy összegyűljünk, beszélgesünk és együnk egy jót.  Az esküdni vágyó párok is bizonyatalanok ahogy mi is, de bízunk benne, hogy hamarosan már együtt ünnepelhetjük velük életük nagy napját és a rendezvényszervezés szakma visszatérését. Addig is kitartás mindenkinek! Mi kitartunk! :)

Kapcsolat

Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Kérlek, olvasd el és fogadd el az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Elérhetőség

Cím: 1143 Budapest, Semsey Andor u 25.

Telefonszám: +36 20 340 06 68

 
Pirítós Catering

fb left