Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Állófogadás

Konferenciák, sajtótájékoztatók, és megnyitók alkalmával a vendégek számára egy kis felfrissülést és egy csepp gasztronómiát csempészünk az eseményed végére, vagy előadásaid közé.

Az állófogadás az egyik legelterjedtebb rendezvénytípus, amikor az ételek és italok büféasztalokon kerülnek elhelyezésre. A népszerűségét az adja, hogy kötetlen mozgásteret biztosít a vendégeknek, ezért sokkal egyszerűbben köttetnek kapcsolatok, mint az ültetett fogadás esetében.

Ha jelenleg ennek a tervezésével foglalkozol, arra érdemes figyelni, hogy ehhez a nagyobb mozgástérhez biztosíts elegendő helyet. Fontos, hogy jól válaszd meg a helyszínt, mert a túlzsúfoltság is a hatékony kapcsolatteremtés rovására mehet. Hasonlóan lényeges tényező a tálalás összetétele, amiben mi tudunk neked segíteni, hiszen menüajánlatunkat tökéletesen az eseményre és elképzeléseidre szabva készítjük el.

Mindegy, hogy családodat, baráti társaságodat látnád vendégül, vagy üzleti partnereidet szeretnéd lenyűgözni, felkészülten várjuk megkeresésedet. Természetesen utóbbival találkozunk a leggyakrabban. Például ha cégvezetőként szeretnéd a dolgozóidat megajándékozni egy különleges élménnyel, arra is tökéletes választás egy állófogadás szervezése. A közös étkezés és minőségi időtöltés erősíti az együttműködést.

Catering csapatunk folyamatosan követi az új trendeket tálalás, eszközök, és elkészítés terén egyaránt. Ennél fogva különleges alapanyagokkal is örömmel dolgozunk, hiszen nekünk is érdekünk a folyamatos fejlődés. Nem szeretnénk hosszú évekig a bevett szolgáltatásainkat ugyanolyan módon kínálni, mivel a mi területünkön a siker egyik záloga az új kihívások keresése és vállalása.

Catering bekészítés rendezvényekre

Állófogadás képekben

 
Pirítós Catering

fb left