Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Céges rendezvények

Céges rendezvényekre több variációval is rendelkezésre állunk, van, hogy csak egy gyorsabb szendvicsebédre van lehetőség, illetve olyan is, amikor nagyobb volumenű rendezvényt szeretnénk. Csapatunk felkészülten várja az elképzeléseket és ennek megfelelően optimalizáljuk ajánlatunkat. 

Ha tudjuk, hogy nem áll rendelkezésre sok idő, esetleg nem a fogadás részre szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni, a szendvicsebéd kiváló választás, mely tréningek, üzleti találkozók már bevett, gyors, és népszerű étkezési formája. A gasztronómiai élvezeteken túlmutatóan fontos, hogy biztosítsa a kellő energiát a következő étkezésig. Innentől kezdve variálási módja szinte határtalan.

A szendvicsebédhez hasonló kisebb lélegzetvételű céges rendezvény a kávészünet, ami szakmai információ átadásán alapuló rendezvények kiegészítő fogadásformája, rövidebb, körülbelül fél órás időtartammal, a vendégek érkezésekor, illetve a szünetek ideje alatt. Ezt is kiegészíthetjük szendvicsekkel, de a leggyakrabban aprósütemények (sós, édes egyaránt megtalálható), alkoholmentes italok, valamint kávé alkotják a választékot.

Céges rendezvények kategóriájába tartozik a konferencia ebéd is, ami teljesen kötetlen, hétköznapi jellegű rendezvény. Erre akár egyszerűbb egy tál ételt érdemes kérni, valamint italokból az alkoholmenteseket ajánljuk, nagy hangsúlyt fektetve a kávéra.

Szintén gyakori még az irodai vagy munkaebéd, ami valamilyen kiemelkedő eseménnyel társul, például évzárással, évfordulóval, jelentős üzleti megrendeléssel, esetleg időszakos értékeléssel. Ezeket a rendezvényeket a megrendelő által kijelölt helyszínen teljes eszköztárunkkal biztosítjuk.

Bekészítés céges rendezvényre

Szintén nagy hangsúlyt fektetünk a céges karácsonyi rendezvényekre. Minden cég életében fontos alkalmak ezek, hiszen az éves eredmények és célok kiértékelése ilyenkor zajlik le. Bár hosszabb időt felölelő rendezvénytípus, természetesen elsősorban akkor is inkább kötetlennek mondanánk, hiszen magánemberként is nagy jelentőséggel bír az alkalom mindenki számára. A legtöbbször csatlakozik hozzá cégen belüli ajándékozás, mi pedig a vendégeinket szeretnénk finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal megajándékozni.

A céges rendezvények sorában feltüntettünk hétköznapibb variációkat is, de természetesen egy nagyobb lélegzetvételű céges rendezvény több szervezést igényel. Ha tanácstalan vagy azt illetően, hogy milyen ételek szerepeljenek a menüsorban, mi tudunk ebben segíteni. Először mindig meghallgatjuk az elképzeléseket, és az azokhoz leginkább illeszkedő variációkat ajánljuk fel.

Céges rendezvények képekben

 
Pirítós Catering

fb left