Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Családi rendezvények

Az egyik kedvencünk szolgáltatásaink palettájáról, hiszen a családi rendezvényszervezésből nőtte ki magát a hosszú évek során a Pirítós Catering. Szeretjük a vendégeinket, épp ezért fontosnak tartjuk azt, hogy minőségi kiszolgálásban legyen részük.

Mindegy, hogy otthoni kerti partiról van szó, esetleg egy szülinapról, keresztelőről, vagy bármilyen más családi eseményről, mindenkivel megesett már, hogy nem maradt ideje az előkészületekre, vagy tanácstalan volt azt illetően, hogy hogyan kezdjen bele a szervezésbe. Nem ajánljuk, hogy kapkodásba kezdj azt illetően, honnan, és milyen ételeket szerezz be, vagy egyedül találd ki, milyen italokat vegyél erre a különleges napra, hiszen ha a teljes szervezést magadra vállalod, az nagyon sok stresszel jár, és éppen a meghatározó nap varázsát veszíted el általa.

Mivel mi is elkötelezetten rajongunk a közös családi étkezésekért, és kellő rutint szereztünk már a szervezésükben, pontosan tudjuk, hogy milyen fogások illenek az ünnepi alkalmakhoz. Saját elképzeléseinket összegyúrjuk a tiéddel, és az eredmény egy olyan menüsor lesz, amit ugyanúgy kedvelnek a felnőtt vendégek, mint amilyen szívesen fogyasztanak a gyerekek is.

Felejtsd el azt, hogy neked kelljen kitalálni a menüt, melynek elkészültét hosszabb bevásárlás és előkészületek előzik meg. Mindezek után pedig magán az eseményen azt veszed észre, hogy csak néhány perc időd maradt a vendégekkel foglalkozni, az utána következő rendrakásról már nem is beszélve.

Catering családi rendezvényekre

Mi segítünk neked, ha te is épp egy fontos esemény előtt állsz, hiszen azt szeretnénk, hogy ne a tálalással bajlódj, és ne a te problémád legyen, hogy minden italból van e elegendő, hanem egyszerűen csak élvezd a pillanatot a családod körében.

Családi rendezvények képekben

 
Pirítós Catering

fb left