Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Gálavacsora

A gálavacsora egy rendkívül elegáns formatípus a rendezvényszervezésben. Segítünk neked abban, hogy ha ennek a megszervezésére vállalkozol, igazán exkluzív lehessen az eredmény, hiszen mivel gálavacsora felkérésekkel protokolláris események alkalmával találkozunk, kiemelkedően fontos, hogy minden a helyén legyen.

A gálavacsora esetében a felszolgálók asztaloknál szervírozzák az ételeket. Általában több fogásból áll a vacsora, melyek mindegyikének idejét előre egyeztetjük, így a fogások között adódik alkalom átadásokra, vagy pohárköszöntőkre is, esetleg előadásokra, vagy a vendégek számára rendezett különböző szórakoztató műsorokra.

Általában 8-12 fős körasztalok kerülnek elhelyezésre a vendégek számára, gyakran előre megírt ülésrenddel. Fontos az alkalomhoz tökéletesen illő dekoráció, valamint az asztalra helyezett menükártyák, és meghatározott ülésrend esetén az ültető kártyák. Helyszín tekintetében is fontos, hogy az illő legyen az este témájához, valamint ugyanilyen lényeges a mérete is, ugyanis a gálavacsorákon gyakran hosszú a vendéglista.

Bár ez az összes többi fogadástípus esetében is igaz ránk, szeretünk egyszerre figyelni a látványra és ízekre, és meggyőződésünk, hogy e kettő harmóniája adja az igazán felejthetetlen vendégélményt. Szeretünk a rendezvényedre szabva új variációkat kitalálni, de ismerjük a klasszikus fogásokat is. Érdemes tudni rólunk, hogy elkötelezett hívei vagyunk a minőségi kézműves söröknek, hiszen vállalkozásunk innen indult. Épp ezért velünk dolgozva biztos lehetsz abban, hogy nem csak az ételek ízvilágára figyelünk elkötelezetten, hanem ezzel egy időben a hozzájuk leginkább passzoló italokkal örvendeztetjük meg vendégeidet.

Gálavacsora catering

Profizmusunkat már számos rendezvényen bizonyítottuk, így velünk nem fordulhat az elő, hogy a legrosszabb pillanatban derül ki, hogy valami elfogyott, vagy hiányzik egy eszköz, amire hatalmas szükség lenne.

Azért lehetünk sikeresek ebben a szakmában, mert minden rendezvényünket úgy állítjuk össze, hogy maximálisan elégedettek lehessünk magunkkal, valamint minden apróság, amit kiadunk a kezünkből, fontos a számunkra.

Gálavacsora képekben

 
Pirítós Catering

fb left