Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Kiegészítő szolgáltatások

Egyéb catering szolgáltatás

Buborék léggömb dekoráció

Tedd emlékezetessé esküvődet, babaváródat, szülinapokat buborék léggömbökkel! Újragondoltuk a lufikat, hogy igazán különleges élményt nyújtsanak.Csodálatos, látványos, elegáns és egyedi dekoráció esküvőre, vagy más rendezvényre.

Mitől egyediek a buborék léggömbök? Mert egyedi szárat, feliratot választhatsz, óriás buborékat konfettivel, vagy mini léggömbbel töltve, egyedi boldogságkaput vagy léggömbfolyamot. 

Megálmodjuk Neked, kérd ajánlatunkat!

Egyéb catering szolgáltatás

Fánk variációk

Csodálatos fánk falak, logózott fánkok, fánk nyalókák, ajándék dobozok! Legyen töltött, marcipános, klasszikus, annyi variáció létezik, hogy fel sem tudjuk sorolni. Tedd színessé rendezvényedet ezekkel csodás és látványos édességekkel. Kérd ajánlatunkat, melyet rendezvényedre szabva készítünk el.

Catering rendelés gálavacsorára

Eszközbérlés

Minden szükséges castering eszközt biztosítunk,  ami egy színes és élménydús rendezvény  lebonyolításához szükséges. Kínálatunkban megtalálható tányérok, poharak, evőeszközök, tálaló- és felszolgálóeszközök, rendezvényasztalok, különböző izgalmas bútorok a raklap kanapétól a világító látványpultokig. Ajánlatunkat a rendezvénynek megfelelően optimalizálva állítjuk össze.

Catering desszertek

Rendezvény és esküvő fotózás

Fotós partnerünk több tíz éves tapasztalatával és csapatával áll rendelkezésre. Családi,  több száz vagy  akár ezer fős rendezvényekről tökéletes kép és video anyagot készítünk, hogy az élmény örökre szóljon. Legyen szó bármilyen rendezvényről örömmel küldünk kapcsolódó referencia fotókat, hogy a megfelelő stílusú képeket tudjuk prezentálni az esemény végén.

 
Pirítós Catering

fb left