Kiegészítő szolgáltatások

Fánk variációk - Piritós catering

Fánk variációk

Csodálatos fánk falak, logózott fánkok, fánk nyalókák, ajándék dobozok! Legyen töltött, marcipános, klasszikus, annyi variáció létezik, hogy fel sem tudjuk sorolni. Tedd színessé rendezvényedet ezekkel csodás és látványos édességekkel. Kérd ajánlatunkat, melyet rendezvényedre szabva készítünk el.

Egyedi desszertek- cake pop és logózott csipkés kekszek

Egyedi desszertek- cake pop és logózott csipkés kekszek

Különleges cake popok rengeteg íz variációval. Kombináld a színeket, ízeket és bevonatokat. Válaszd akár különleges desszertként, akár egyedileg csomagolva ajándékként. Csipkés kekszeink tökéletes ajándékként szolgálhatnak akár esküvőtökre a násznép számára, akár logózott céges ajándékként partnereid vagy munkavállalóid részére. Mondd el nekünk az elképzeléseidet és mi megvalósítjuk.

Desszert asztalok

Desszert asztalok

Egyedi desszert asztalok esküvőkre vagy akár céges rendezvényekre. Különleges vintage hangulat és fantasztikus íz variációk. Kérd egyedi ajánlatunkat!

Eszközbérlés - Piritós catering

Eszközbérlés

Minden szükséges castering eszközt biztosítunk,  ami egy színes és élménydús rendezvény  lebonyolításához szükséges. Kínálatunkban megtalálható tányérok, poharak, evőeszközök, tálaló- és felszolgálóeszközök, rendezvényasztalok, különböző izgalmas bútorok a raklap kanapétól a világító látványpultokig. Ajánlatunkat a rendezvénynek megfelelően optimalizálva állítjuk össze.

Rendezvény és esküvő fotózás - Piritós catering

Rendezvény és esküvő fotózás

Fotós partnerünk több tíz éves tapasztalatával és csapatával áll rendelkezésre. Családi,  több száz vagy  akár ezer fős rendezvényekről tökéletes kép és video anyagot készítünk, hogy az élmény örökre szóljon. Legyen szó bármilyen rendezvényről örömmel küldünk kapcsolódó referencia fotókat, hogy a megfelelő stílusú képeket tudjuk prezentálni az esemény végén.