Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Ültetett állófogadás

Az ültetett állófogadást olyan esetben javasoljuk, ha szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni az étkezésre, mint egy állófogadáson, azonban a klasszikus ültetett fogadás kötött hangulatát kerülni kívánjuk.

Ez egy olyan rendezvény, mely során a vendégek helyet foglalhatnak az étkezéshez. Az ültetett állófogadás esetében gazdagon megterített svédasztalokkal dolgozunk, és bár felhívtuk rá a figyelmet, hogy az állófogadás sokkal szabadabb rendezvénytípus, ugyanakkor itt sincs kötött ülésrend, könnyen teremthetünk kapcsolatot másokkal. Ez a fogadási típus időben is hosszabb intervallumot ölel fel, ezért aztán kiemelten fontos az, hogy jól becsüljük a várható fogyást, nem csak az időkeretek miatt, hanem azért is, mert ülve többet fogyasztanak a vendégek. Illetve ilyen esetekben bátran javasoljuk akár a leveseket is, ideális felépítés szerint hideg és meleg ételek, valamint saláták, gyümölcsök és desszertek is palettára kerülnek.

A leggyakoribb kialakítása a körasztalos megoldás, de találkozunk ovális vagy táblaasztalokkal is. A látványbüfé bevonása nem csak elegánsabbá teszi a rendezvényt, hanem a vendégek között is osztatlan sikert arat. A felépítés a leggyakrabban úgy néz ki, hogy a vendégek a köszöntőitalt állva fogyasztják el, majd az éttermi menedzser invitálása nyomán megtekintik a látványbüfé kínálatát, és ezt követően foglalnak helyet. Az asztalokon teljes választékot tartalmazó menükártyákat találnak. Az italok felkínálása az asztalnál is történhet – a leggyakrabban itt vizeskancsók és palackozott borok kerülnek elhelyezésre, de általában van kiegészítő italpult, ahonnan igény szerint – akár a rövid – italokat kínáljuk a vendégeknek.

Ültetett állófogadás catering

Ezt a szolgáltatást többnyire partnertalálkozókra, bemutatókra, családi napokra, sajtótájékoztatókra, karácsonyi évzáró partikra kérik tőlünk. Kiválóan alkalmas olyan estékre, melyeket valamilyen műsorral, vagy előadással kötünk egybe. Palettánkat ebben az esetben is aszerint alakítjuk ki, hogy a legkülönbözőbb igényeknek is eleget tudjunk tenni.

Ültetett állófogadás képekben

 
Pirítós Catering

fb left