Rendezvényhelyszínek

BiPi Villa - Piritós Catering

BiPi Villa

A Villa a Római part egyik legszínvonalsabb mégis kedvező árú rendezvényhelyszíne, fantasztikus, csöndes ősfás környezetben távol a nyüzsgő város zajától, azonban Budapest Centrumában. A BiPi Villa egy 500m2-es L alakú épület, 200 m2 kerttel, saját parkolóval, mely 10-12 autó számára nyújt parkolási lehetőséget, de a környező utcákban is díjmentes a parkolás. 

Az épületben egy kisebb és egy nagyobb terem található, melyek alkalmasak 50-80 fő befogadására is. Az épület felső emeletén 37 fő számára szálláshely is biztosított.

 A zöld lombokra néző hangulatos terasz tökéletes helyszíne lehet csapatépítő vagy családi grill partiknak esküvőknek. Igazán jó választás céges és magán rendezvények esetére is.

Teleki Tisza Kastély - Piritós Catering

Teleki-Tisza Kastély

Modern mégis történelmi kastély, mely csodálatos parkkal, saját tóval rendelkezik, Budapest belvárosától mindeössze negyed órára Nagykovácsiban. Az épület felújítását 2018-ra fejezték be, ügyelve a korhű elemek megtartására, és a belső enteriőr különleges hangulú tereinek hangsúlyozására. 

Az épület 3 szintes, melyekben helyet kap egy bálterem, több kisebb méretű terem, egy csodás kilátású, üvegfalú konferencia terem illetve egy szórakozásra alkalmas alagsori terem, mely kiegészül egy boros pincével. A helyszín 30-120 fő befogadására alkalmas, rendezvény típusától függően. 

Esküvők esetében csodálatos választás, mesebeli hangulatával, külső szertartás helyszínével és remek elhelyezkedésével. A menyasszony és a vőlegény külön szobákban tud készülődni az eseményre. 

Céges rendezvények esetében is több terem körül választhatunk, létszámtól valamint az esemény jellegétől függően. Akár több száz fős céges csapatépítő esemény is rendezhető a kastély gyönyörű parkjában. 

Bátran állíthatjuk hogy Pest megye egyik legszebb és legszínvonalasabb helyszíne a Teleki-Tisza Kastély. 

Helyszín, catering szolgáltatások

NDustrial Events Block9

Ez a különleges rendezvénytér, a XI kerületben a Galvani úton egy ipartelep területén található. Az épületre jellemző karakteres ablakok meghatározzák a teret és rengeteg fény engednek a terembe. A padló csiszolt beton, padlófűtéssel. A Block 9 desgin-ja rendkívül igényes és a mai rendezvényhelyszíni elvárásoknak tökéletesen megfelelő. A helyszín nem igényel sok dekorációt, mert rendkívül látványos és különleges minden apró eleme.

A térből nyílik a sminkszoba/öltöző/női mosdó együttese, férfi mosdó és a hinterland.  A helység klimatizált, 4 nagyteljesítményű klímával rendelkezik.

Állandó berendezése a különleges villanykörtékkel megvilágított bárpult, konyha, designhűtő, kanapék, 20 főre asztal és székek.

A rendezvénytér több mint 200 nm, így 100 fő számára is megfelelő helyszín kerekasztalos rendezvény esetén.

Rendezvényhelyszín

OFF kultúrszövőgyár

Ez a számtalan lehetőséget magában rejtő helyszín igazán a nem megszokott rendezvények számára ad otthont.

Korábban szövőgyárként működő gyár, ma reneszánszát éli és csodás eseményeknek biztosít helyszín több teremben. A helyszín alkalmas nagy létszámú események megvalósítására, mivel 500 és több mint 1200 m2 áll rendelkezésre. Ültetéssel 230 illetve 500 fő számára megfelelő a helyszín kapacitása.

Ha különleges helyszínt szeretne, amelyet teljesen céges arculatra és ízlés szerint tud alakítani, válassza ezt rendezvényhelyszínt!

Tündérerdő catering helyszín

Tündérerdő Pihenőpark és rendezvényközpont

A Tündérerdő Pihenőpark & Rendezvényközpont a Hármashatár-hegyen, a Szépvölgyi dűlőben 2017 nyarán nyitotta meg kapuit a természet szerelmesei előtt. Egy hektárnyi érintetlen természet kínál különleges helyszínt exkluzív programoknak. Legyen az erdei esküvő a 300 éves szelídgesztenyefa árnyékában, rekreációs program, kreatív fotózás, családi nap vagy céges erdei csapatépítés, a több száz éves fák között páratlan élmény vár Rád.

Link
Catering helyszín

Mars Mission

A Budai várban csodás helyszínen logikai és ügyességi játékok a legmodernebb technológiákkal ötvözve. Egy több teremből álló helyiség telis-tele kapszulákkal, amik feladványok hosszú sorozatát rejtik. Mindez interaktív feladványokkal, hang- és fényeffektekkel és parádés játékvezetéssel párosítva! 20-50 fő számára megfelelő helyszín céges csapatépítésekre kisebb fogadásokra.

Link
Esküvő catering

Dürer Rendezvényház

A Városliget szomszédságában található rendezvényhelyszín az utóbbi időben kívül-belül megújult. A kisebb rendezvényektől kezdve a nagyszabású, több száz fős rendezvényekig tökéletes helyszínt biztosít. Az épületeket nyáron különösen vonzó őspark veszi körül, így szabadtéri rendezvények lebonyolítására éppen annyira alkalmas, mint a zárt teret igénylő, beltéri összejövetelekére. Legyen szó akár esküvőről, konferenciáról, céges évzáróról a Dürer Rendezvényház tökéletes helyszíne lesz rendezvényének. Jól megközelíthető helyen, kiváló ár-érték arány!

Link
Rendezvényhelyszín, catering szolgáltatások

Festetics Palota

A Festetics Palota történeti terei a restaurálás után korhű hangulatban a romantikus építészet arányait, színharmóniáját tükrözik. A berendezés és a díszítőelemek finom eleganciája a legigényesebb rendezvényekhez is méltó környezetet biztosít, a résztvevőknek maradandó élményt nyújt. A történeti termek egyenként és összenyitva egyaránt igénybe vehetők (a Tükörterem a palota adottságaiból adódóan csak a Márványteremmel együtt vehető bérbe).

Link
Catering rendezvényhelyszínekre

Klebelsberg Kastély BP.

A Klebelsberg Emlékház kitűnő adottságokkal bír a legkülönfélébb rendezvények lebonyolításához. Két rendezvényterem felszereltségéhez tartozik a beépített projektor, hangosítás, a hatalmas ablakok gondoskodnak a természetes fényről, amelyek egyúttal páratlan kilátást biztosítanak a csodálatos parkra is! A Kastélyban több szekció alakítható ki, amely alkalmas számos program lebonyolítására – kisebb konferenciák, üzleti megbeszélések, csapatépítő tréningek, vagy akár színvonalas termékbemutatók is szóba jöhetnek 20-60 fő számára.

Link
Catering helyszín, Lock

LOCK the Club

A LOCK Buda gyöngyszemeként a Margit híd budai hídfőjétől mindössze pár perc sétára várja a modern elegancia kedvelőit. Exkluzív enteriör, óriási tánctér, beépített színpad, 3 bár, szivarszoba, céglogóhoz állítható színek, póker asztal, illetve privát- és céges rendezvények igényeit is kielégítő beépített klub minőségű hang-, vizuál- és fénytechnika biztosítja, hogy a LOCK-ban mindenki különleges élmény részese lehessen! A szintek és termek szeparálhatóságának köszönhetően 20 főtől egészen 420 főig megfelelő és kényelmes teret tudunk biztosítani vendégeink számára. Berendezésünk mozgathatóságának köszönhetően a LOCK tökéletes helyszín sajtótájékoztatóra, rövidebb előadásokra, napközbeni csapatépítőkre és természetesen fergeteges partikra is! 

Link
Catering rendelés, helyszín

Magyar Vasúttörténeti Park

Színterei könnyen alakíthatóak az egyedi igényeknek megfelelően, közben megtartva a nosztalgiahangulatot, visszarepítve a vendégeket a boldog békeidőkbe. – Fedett helyszínként a főépületből nyíló Orient Csarnokot ajánljuk, mely Budapest egyik legnagyobb alapterületű, egybefüggő, fűthető rendezvénycsarnoka. A mennyezeten található vastraverzek lehetővé teszik a hang- és fénytechnika felszerelését, a különleges látványelemek, díszletek beépítését. Az Orient Csarnok befogadóképessége ültetett fogadás esetén 1.500 fő, állófogadás, konferencia és koncert esetén 2.500 fő. A csarnok területe igény szerint felosztható elegáns étkezőkocsikkal, vagy hatalmas gőzmozdonyokkal, így egy rendezvényen belül is a terület több helyszínné alakítható, vagy kisebb összejövetelek esetén leszűkíthető. – Szűkebb körű eseményekhez a Kandó-termet ajánljuk, mely a Park főbejáratától néhány méterre található.

A rendezvényhelyszín remek interaktív kültéri programokra is lehetőséget biztosít.

Link
Törley Manufaktúra - Piritós Catering

Törley Manufaktúra

A Törley Pezsgőmanufaktúra Zsolnay terme, Törley bárja és a tavasztól őszig terjedő időszakban François árkádsora a 2019-es átalakítás és felújítás óta fogadja az exkluzív rendezvények, konferenciák, esküvők, születésnapi partik vendégeit. A Zsolnay terem 1904-ben megalkotott csempeképe eredetileg a helyiségben működő pezsgőkészítő műhely falát díszítette. Ma a szecesszió báját, az egyedi helyszíneket kedvelők számára nyújt lehetőséget hangulatos programok, rendezvények megvalósítására. A Törley bár hangulatát a korabeli csigalépcső és a terem tetőszerkezetét tartó vas oszlopok, valamint bárpult határozzák meg. A François árkádsor az eredeti pincészetből maradt ránk. Kis méretű színpad nyújt itt lehetőséget koncertek, előadások, de bármilyen jellegű kötetlen események megvalósítására. 

A helyszín 120 fő befogadásáig alkalmas. 

Catering vendégváró aperitif

Sorg Villa

Mediterrán hangulatú, romantikus, rusztikus rendezvényhelyszín hatalmas erdőséggel körülvéve, a Duna közvetlen szomszédságában Leányfalun. A műemlékvédelem védelem alatt álló 7 hektáros területen álló lakatlan villa, igény szerint dekorálható az igényeknek megfelelően. Csodálatos helyszín esküvők és filmforgatások számára.

Catering rendezvényhelyszínekre

Klebersberg kultúrkúria

Izgalmas rendezvényhelyszín, ahol 30-150 fő számára álló fogadás és ületett rendezvények is könnyen megvalósíthatóak. Bérelhető helyszín a Nagyszalon, Télikert, Vinotéka, Barbakán a színházterem és a kültéri színpad is.

Helyszín, catering rendelés

Fővárosi Vízművek Zrt. Budaújlak

A Duna-part sajátos hangulatát tükröző a Fővárosi Vízművek Zrt. tulajdonában lévő Békásmegyeri Oktatási és Sport Központ a Budapest, III. Királyok útja 281-289. szám alatt található. Az üdülő közel 20.000 m2, gondozott parkban fekszik, melynek saját, zárt parkolója van. A helyszín egyik fő építménye a rendezvény sátor. Mérete 20 x 30 m, amelyben 800 fő vendéglátására van lehetőség. A sátor aljzata betonozott. Kiválóan alkalmas vállalati rendezvények, esküvők családi és baráti összejövetelek lebonyolítására. A sátor mellett a zöld területen a lehetőségnek csak a fantázia szab határt.

A Budaújlaki gépház - Egyedi, impozáns rendezvényhelyszín, igazi kuriózum! A 150 éves Fővárosi Vízművek Zrt. működő gépházában 180 fős, egyedi, impozáns rendezvényhelyszín bérelhető.

A rendezvényteremnek helyt adó, ősfás, parkos környezetben elhelyezkedő, építészetileg és műszakilag szinte egyedülálló épület Budapest III. kerületében, az Árpád fejedelem út 56. szám alatt található; kiválóan megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel.Az ingatlan területén 20-25 gépjármű számára zárt parkolás biztosítható.A helyszín kiválóan alkalmas esküvők, születésnapok, egyéb családi rendezvények, csapatépítő tréningek, konferenciák lebonyolítására.