Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Rendezvényhelyszínek

Hosszúréti Rendezvényház -Domafarm

Hosszúréti Rendezényház -Domafarm

,Természetközeli környezetben, erdőkkel körülölelt mezők közepén található az az apró és rendezett lovarda, melynek részeként megépült a Hosszúréti Rendezvényház. A sok száz hektár zöldterület és élővilága tökéletesen biztosítja a vidéki nyugalmat - mindez alig pár percnyire Budapesttől, Törökbálinton.

A rendezvényház építési munkálatai 2022 tavaszán fejeződtek be. A 150 éves, korábban gabonatárolónak használt épület hangulata és stílusa egyedi, modern mégis tradícionális. Az eredeti faszerkezetet megtartva, harmonizáló natúr színek egyszerűségét kombinálták a kovácsoltvas kiegészítők eleganciájával, így kialakítva az épület egyedi atmoszféráját.

A földszint 156m² , melyhez tartozik egy 70m² üvegfallal zárható pergola. Összesen 80-100 fő könnyedén ültethető akár körasztalos elrendezésben is. Az emelet 75 m², mely szuper helyszíne lehet esküvőknek, tréningeknek és céges rendezvényeknek egyaránt. 3000m² alapterületű fás liget, épített kerti tóval, pergolával, alkalmas és csodálatos helyszíne lehet szabadtéri esküvői szertartásoknak. A bontott téglával burkolt és kivilágított istállóépület, a megvilágított fák különleges hangulatot biztosítanak mindenféle rendezvény számára. A helyszínen bőven van parkolási, pár fő részére szállás lehetőség. A gyerekek számára is temérdek program választható, hiszen a helyszínen lehetőség van lovagolni, csacsi túrára menni, vagy részt venni a gép ranch programban melynek során kipróbálhatóak egy erre alkalmas akadálypályán a különböző munkagépek valamint rendelkezésre áll egy szabadtéri fa szerkezetű játszótér is.

Ajánljuk a helyszínt családi, céges rendezvényekre, esküvőkre valamint csapatépítőkre 30-300 fő részére.

Bővebb információkért kattints ide.

Villa Fontaine

Villa Fontaine

A Villa Fontaine egy különleges ékszer Budán,mely csodás panorámájával és varázslatos hangulatával szolgál rendezvényhelyszínként. A kastély a múlt kincse,  amely vibrálóan pozitív atmoszférájával varázsolja idillivé az igazán fontos összejöveteleket – legyen szó mesébe illő esküvőről, jól megkomponált céges rendezvényről vagy meghitt családi találkozásokról. A helyszínen biztosított a parkolási lehetőség és a villa bérlése esetén rendelkezésre áll a teljes épület és a villa kert is mely tökéletes helyszín vacsorák vagy esküvői szertartások megtartására is. A belső termek befogadóképessége ültetve 50 fő állófogadás esetén pedig 100 fő. A terasz ültetve 120 fő, állófogadás esetén 150 fő befogadására alkalmas.

Nézd meg bővebben ezt a csodás rendezvényhelyszínt.

Stopper Úszóház- Pirítós Catering

Stopper Úszóház

Különleges rendezvénhelyszín csodálatos kilátással a Margitsziget szomszédságában.  A tágas belső terem és a hatamlas teraszok alkalmassá teszik a helyszínt, ültetési módok függvényében esküvők, céges rendezvények, sportrendezvények, konferenciák, bemutatók és előadások megrendezésére is, amely egyaránt fűthető és hűthető is. A terem minden egyes pontja rendelkezik rendezvény technikai kiállásokkal.

Körasztalos ültetéssel akár 160 fő i helyet tud foglalni, míg széksorosan 250 főt is képes a helyszín befogadni. Az úszóház rendelkezik egy északi és egy déli teraszzal, melyek alkalmasak kültéri állófogadások lebonyolítására is. 

A belváros szívében rugalmasan alakítható különleges rendezvénytér.

Aranytíz kultúrház

Aranytíz kultúrház

Klasszicizmusba illesztett modernség – ez az Aranytíz. A neoreneszánsz épületet 2002-2003-ban restaurálták, külsőleg és belsőleg is állandóan karbantartott, a technikai eszközök modernizálása folyamatos. Egy nagy, akár 180-200 fő befogadására is alkalmas konferencia/színházterem mellett több kisebb várja az érdeklődőket. Az V. kerület szívében helyezkedik el, tömegközlekedéssel nagyon könnyen megközelíthető, és a közelben több mélygarázs várja az autóval érkezőket.

Jade Beach

Jade Beach

Egy hely, ahol a vízpart, a friss levegő és a természet vesz körül, ahol az eltöltött idő rólad és a kikapcsolódásról szól. Hogyha te is szeretnél kiszakadni a hétköznapok forgatagából, távol a város zajától, a tömegtől, akár családdal, akár egyedül, akkor szívből ajánljuk a Jade Beachet Dunavarsány területén.

A Budapesttől 25 km-re található dunavarsányi Jade Beach egyszerre a nyugalom szigete és az aktív pihenés helyszíne. A 25 hektáros területen lehetőség adódik kipróbálni a vízi- és szárazföldi sportok széles palettáját. A Jade Beach tökéletes helyszíne a családi vagy baráti pihenésnek, hiszen itt minden korosztály megtalálja a számára legkedvesebb kikapcsolódási formát.

A Jade Beach kiváló helyszíni lehetőséget biztosít céges rendezvényeknek, csapatépítő programoknak, esküvőknek, koncerteknek, fesztiváloknak vagy épp film- és klip forgatásoknak.

A helyszín alkalmas 100-400 fős rendezvények lebonyolítására. Nézd meg jobban ezt a csodás helyet. 

Tündérerdő catering helyszín

Tündérerdő Pihenőpark és rendezvényközpont

A Tündérerdő Pihenőpark & Rendezvényközpont a Hármashatár-hegyen, a Szépvölgyi dűlőben 2017 nyarán nyitotta meg kapuit a természet szerelmesei előtt. Egy hektárnyi érintetlen természet kínál különleges helyszínt exkluzív programoknak. Legyen az erdei esküvő a 300 éves szelídgesztenyefa árnyékában, rekreációs program, kreatív fotózás, családi nap vagy céges erdei csapatépítés, a több száz éves fák között páratlan élmény vár Rád.

Link
Teleki Tisza Kastély - Piritós Catering

Teleki-Tisza Kastély

Modern mégis történelmi kastély, mely csodálatos parkkal, saját tóval rendelkezik, Budapest belvárosától mindeössze negyed órára Nagykovácsiban. Az épület felújítását 2018-ra fejezték be, ügyelve a korhű elemek megtartására, és a belső enteriőr különleges hangulú tereinek hangsúlyozására. 

Az épület 3 szintes, melyekben helyet kap egy bálterem, több kisebb méretű terem, egy csodás kilátású, üvegfalú konferencia terem illetve egy szórakozásra alkalmas alagsori terem, mely kiegészül egy boros pincével. A helyszín 30-120 fő befogadására alkalmas, rendezvény típusától függően. 

Esküvők esetében csodálatos választás, mesebeli hangulatával, külső szertartás helyszínével és remek elhelyezkedésével. A menyasszony és a vőlegény külön szobákban tud készülődni az eseményre. 

Céges rendezvények esetében is több terem körül választhatunk, létszámtól valamint az esemény jellegétől függően. Akár több száz fős céges csapatépítő esemény is rendezhető a kastély gyönyörű parkjában. 

Bátran állíthatjuk hogy Pest megye egyik legszebb és legszínvonalasabb helyszíne a Teleki-Tisza Kastély. Kattints ide a részletekért.  

BiPi Villa - Piritós Catering

BiPi Villa

A Villa a Római part egyik legszínvonalsabb mégis kedvező árú rendezvényhelyszíne, fantasztikus, csöndes ősfás környezetben távol a nyüzsgő város zajától, azonban Budapest Centrumában. A BiPi Villa egy 500m2-es L alakú épület, 200 m2 kerttel, saját parkolóval, mely 10-12 autó számára nyújt parkolási lehetőséget, de a környező utcákban is díjmentes a parkolás. 

Az épületben egy kisebb és egy nagyobb terem található, melyek alkalmasak 50-80 fő befogadására is. Az épület felső emeletén 37 fő számára szálláshely is biztosított.

 A zöld lombokra néző hangulatos terasz tökéletes helyszíne lehet csapatépítő vagy családi grill partiknak esküvőknek. Igazán jó választás céges és magán rendezvények esetére is.

Aranytíz kultúrház

Nightingale Event

Buda egyik legfrekventáltabb helyén, a Batthyány térnél elhelyezkedő hajló épületegyüttes hosszú múltra tekint vissza, egyedülálló gyémántként ragyog a budai Duna part egyik jellegzetes épületeként.

Gyönyörű panorámájának, impozáns belső átriumának s központi elhelyezkedésének köszönhetően igazán  szívet melengető és exkluzív helyszínül szolgál bármilyen rendezvény számára. Az épület műemléki értékét tükrözi az egyedi stílusú 80 fős plenáris terem is, mely kivételes élménnyel ajándékozza meg látogatóit. A rendezvényhelyszín a 4 db 18-20 fős szekcióteremmel lesz kompakt, melyek egy folyosóról nyílnak.

Természetes fényeinek és magas belmagasságuknak köszönhetően nem meglepő, hogy sokoldalúan használhatóak bármilyen rendezvényre.
Minden adott a termekben egy tökéletes rendezvény lebonyolítására, hiszen rendelkeznek monitorral, projektorral, beépített vetítővászonnal, konferencia székekkel és asztalokkal.

Helyszín, catering szolgáltatások

NDustrial Events Block9

Ez a különleges rendezvénytér, a XI kerületben a Galvani úton egy ipartelep területén található. Az épületre jellemző karakteres ablakok meghatározzák a teret és rengeteg fény engednek a terembe. A padló csiszolt beton, padlófűtéssel. A Block 9 desgin-ja rendkívül igényes és a mai rendezvényhelyszíni elvárásoknak tökéletesen megfelelő. A helyszín nem igényel sok dekorációt, mert rendkívül látványos és különleges minden apró eleme.

A térből nyílik a sminkszoba/öltöző/női mosdó együttese, férfi mosdó és a hinterland.  A helység klimatizált, 4 nagyteljesítményű klímával rendelkezik.

Állandó berendezése a különleges villanykörtékkel megvilágított bárpult, konyha, designhűtő, kanapék, 20 főre asztal és székek.

A rendezvénytér több mint 200 nm, így 100 fő számára is megfelelő helyszín kerekasztalos rendezvény esetén.

Helyszín, catering szolgáltatások

BAZ Beer Bar

Különleges rendezvényhelyszín a belváros buli negyedében, extrém program lehetőségekkel 30-50 fős vendéglétszám számára. Tökéletes választás lehet céges workshopok, csapatépítők, legénybúcsúk vagy lánybúcsúk alkalmára. A BAZ Tokaji kézműves sörfőzde csapolt sörei és koktélküönlegességek várják a vendégeket a Pirítós Catering ételeivel párosítva. A helyszín alagsorában balta dobálás és az Amazing Metal Art Gallery kiállítása nyújt különleges élményt. 

A helyszínen szabadon variálhatóak a raklap bútorok és adott a kivetítés lehetősége projektorral. 

Rendezvényhelyszín

OFF kultúrszövőgyár

Ez a számtalan lehetőséget magában rejtő helyszín igazán a nem megszokott rendezvények számára ad otthont.

Korábban szövőgyárként működő gyár, ma reneszánszát éli és csodás eseményeknek biztosít helyszín több teremben. A helyszín alkalmas nagy létszámú események megvalósítására, mivel 500 és több mint 1200 m2 áll rendelkezésre. Ültetéssel 230 illetve 500 fő számára megfelelő a helyszín kapacitása.

Ha különleges helyszínt szeretne, amelyet teljesen céges arculatra és ízlés szerint tud alakítani, válassza ezt rendezvényhelyszínt!

Rendezvényhelyszín, catering szolgáltatások

Festetics Palota

A Festetics Palota történeti terei a restaurálás után korhű hangulatban a romantikus építészet arányait, színharmóniáját tükrözik. A berendezés és a díszítőelemek finom eleganciája a legigényesebb rendezvényekhez is méltó környezetet biztosít, a résztvevőknek maradandó élményt nyújt. A történeti termek egyenként és összenyitva egyaránt igénybe vehetők (a Tükörterem a palota adottságaiból adódóan csak a Márványteremmel együtt vehető bérbe).

Link
Catering rendezvényhelyszínekre

Klebelsberg Kastély BP.

A Klebelsberg Emlékház kitűnő adottságokkal bír a legkülönfélébb rendezvények lebonyolításához. Két rendezvényterem felszereltségéhez tartozik a beépített projektor, hangosítás, a hatalmas ablakok gondoskodnak a természetes fényről, amelyek egyúttal páratlan kilátást biztosítanak a csodálatos parkra is! A Kastélyban több szekció alakítható ki, amely alkalmas számos program lebonyolítására – kisebb konferenciák, üzleti megbeszélések, csapatépítő tréningek, vagy akár színvonalas termékbemutatók is szóba jöhetnek 20-60 fő számára.

Link
Catering rendelés, helyszín

Magyar Vasúttörténeti Park

Színterei könnyen alakíthatóak az egyedi igényeknek megfelelően, közben megtartva a nosztalgiahangulatot, visszarepítve a vendégeket a boldog békeidőkbe. – Fedett helyszínként a főépületből nyíló Orient Csarnokot ajánljuk, mely Budapest egyik legnagyobb alapterületű, egybefüggő, fűthető rendezvénycsarnoka. A mennyezeten található vastraverzek lehetővé teszik a hang- és fénytechnika felszerelését, a különleges látványelemek, díszletek beépítését. Az Orient Csarnok befogadóképessége ültetett fogadás esetén 1.500 fő, állófogadás, konferencia és koncert esetén 2.500 fő. A csarnok területe igény szerint felosztható elegáns étkezőkocsikkal, vagy hatalmas gőzmozdonyokkal, így egy rendezvényen belül is a terület több helyszínné alakítható, vagy kisebb összejövetelek esetén leszűkíthető. – Szűkebb körű eseményekhez a Kandó-termet ajánljuk, mely a Park főbejáratától néhány méterre található.

A rendezvényhelyszín remek interaktív kültéri programokra is lehetőséget biztosít.

Link
Törley Manufaktúra - Piritós Catering

Törley Manufaktúra

A Törley Pezsgőmanufaktúra Zsolnay terme, Törley bárja és a tavasztól őszig terjedő időszakban François árkádsora a 2019-es átalakítás és felújítás óta fogadja az exkluzív rendezvények, konferenciák, esküvők, születésnapi partik vendégeit. A Zsolnay terem 1904-ben megalkotott csempeképe eredetileg a helyiségben működő pezsgőkészítő műhely falát díszítette. Ma a szecesszió báját, az egyedi helyszíneket kedvelők számára nyújt lehetőséget hangulatos programok, rendezvények megvalósítására. A Törley bár hangulatát a korabeli csigalépcső és a terem tetőszerkezetét tartó vas oszlopok, valamint bárpult határozzák meg. A François árkádsor az eredeti pincészetből maradt ránk. Kis méretű színpad nyújt itt lehetőséget koncertek, előadások, de bármilyen jellegű kötetlen események megvalósítására. 

A helyszín 120 fő befogadásáig alkalmas. 

Catering vendégváró aperitif

Sorg Villa

Mediterrán hangulatú, romantikus, rusztikus rendezvényhelyszín hatalmas erdőséggel körülvéve, a Duna közvetlen szomszédságában Leányfalun. A műemlékvédelem védelem alatt álló 7 hektáros területen álló lakatlan villa, igény szerint dekorálható az igényeknek megfelelően. Csodálatos helyszín esküvők és filmforgatások számára.

Catering rendezvényhelyszínekre

Klebersberg kultúrkúria

Izgalmas rendezvényhelyszín, ahol 30-150 fő számára álló fogadás és ületett rendezvények is könnyen megvalósíthatóak. Bérelhető helyszín a Nagyszalon, Télikert, Vinotéka, Barbakán a színházterem és a kültéri színpad is.

Helyszín, catering rendelés

Fővárosi Vízművek Zrt. Budaújlak

A Duna-part sajátos hangulatát tükröző a Fővárosi Vízművek Zrt. tulajdonában lévő Békásmegyeri Oktatási és Sport Központ a Budapest, III. Királyok útja 281-289. szám alatt található. Az üdülő közel 20.000 m2, gondozott parkban fekszik, melynek saját, zárt parkolója van. A helyszín egyik fő építménye a rendezvény sátor. Mérete 20 x 30 m, amelyben 800 fő vendéglátására van lehetőség. A sátor aljzata betonozott. Kiválóan alkalmas vállalati rendezvények, esküvők családi és baráti összejövetelek lebonyolítására. A sátor mellett a zöld területen a lehetőségnek csak a fantázia szab határt.

A Budaújlaki gépház - Egyedi, impozáns rendezvényhelyszín, igazi kuriózum! A 150 éves Fővárosi Vízművek Zrt. működő gépházában 180 fős, egyedi, impozáns rendezvényhelyszín bérelhető.

A rendezvényteremnek helyt adó, ősfás, parkos környezetben elhelyezkedő, építészetileg és műszakilag szinte egyedülálló épület Budapest III. kerületében, az Árpád fejedelem út 56. szám alatt található; kiválóan megközelíthető mind autóval, mind tömegközlekedéssel.Az ingatlan területén 20-25 gépjármű számára zárt parkolás biztosítható.A helyszín kiválóan alkalmas esküvők, születésnapok, egyéb családi rendezvények, csapatépítő tréningek, konferenciák lebonyolítására.

Kapcsolat

Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Kérlek, olvasd el és fogadd el az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Elérhetőség

Cím: 1143 Budapest, Semsey Andor u 25.

Telefonszám: +36 20 340 06 68

 
Pirítós Catering

fb left