1143 Budapest, Semsey Andor u 25.

Rólunk

A Pirítós Catering kitelepüléses catering szolgáltatást nyújt partnerei számára már 2011 óta. Magánéletünkben is nagyon fontos szerepet tölt be a vendéglátás, mindannyian szeretünk főzni, jókat enni, együtt lenni és rendezvényekre járni ezért olyan szolgáltatást szeretünk nyújtani amelyet mi is elvárnánk.

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik hosszú évek óta cateringgel, vendéglátással és rendezvényszervezéssel foglalkoznak. 

Szolgáltatásunk színvonalát mi sem bizonyítja jobban mint hogy partnereink újra és újra visszatérnek hozzánk és rendezvényeink sikerei hosszú távú együttműködésekké alakultak. Korábbi tapasztalataink alkalmassá tesznek bennünket arra, hogy családi rendezvényekre, céges eseményekre több száz fős konferenciákra vagy  külső helyszínken tartott esküvőkre változatos menükkel és ötletekkel álljunk partnereink rendelkezésére.

Menüsoraink összeállításánál számos tényezőt tartunk szem előtt, legfontosabb számunkra, hogy megrendelőink minden igényének maximálisan és rugalmasan megfeleljünk. Törekszünk arra, hogy gasztronómia trendjeit követve - de a hagyományos ételeket sem teljesen mellőzve - a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával alkossuk meg fogásainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tálalás mindig igényes és kreatív legyen.

Sosem készítünk sablon ajánlatot, mivel minden rendezvény más és más. Egyedileg megrendelőink igényeihez, elképzeléseihez és költségkeretéhez igazítjuk a menüt és a megvalósítást,  szem előtt tartva a szakma standardjeit és saját értékeinket melyekben hiszünk.

Értékeink

Hitelesség

Lendület

Rugalmasság

Szakértelem

Referenciák

H&M
saatchi
Bellis
mccann
Norma
Everevent
Saarpor
deutsche schule
dr clean
IBM
BDO
loreal
digitalnatives
cib
neckermann
Aim Group
Ikkona
Balasys IT
Morgan Hitel és Faktor
HBL Produkció
Ikea
Főkert
Erste
© 2015 Pirítós Pub Kft. | Design: FRIK