Rólunk

A 2011-ben alapított Pirítós Pub 6 év alatt a Kazinczy utca egyik meghatározó  gasztro pubja és fontos színfoltja lett. A kézműves Kaltenecker és Ikkona sörök mellé, hozzájuk passzoló ételek ételeket készítettünk.Egyre többenkeresték ételeinket a Pirítós Pubon kívül is, így létrehoztuk a Pirítós Cateringet 5 évvel ezelőtt. 
Magánéletünkben is nagyon fontos szerepet tölt be a vendéglátás, mindannyian szeretünk főzni, jókat enni, rendezvényekre járni ezért egyre komolyabban keztünk kell foglalkozni a Pubon kívüli catering szolgáltatással, hiszen szeretjük. 

A Pirítós Catering szolgáltatásának színvonalát pedig mi sem bizonyítja jobban, hogy külső helyszíneken és a Pirítós Pub-ban tartott rendezvényeink sikerei hosszú távú együttműködésekké alakultak. Ezek a partneri kapcsolatok, ma catering szolgáltatásunk biztos alapját adják. Az egész kicsi családi rendezvényektől, a céges bulikon, partnertalálkozókon, több száz fős konferenciákon át a 200 fős esküvőkig változatos menükkel és ötletekkel állunk megrendelőink rendelkezésére.

Menüsoraink összeállításánál számos tényezőt tartunk szem előtt, legfontosabb számunkra, hogy partnereink minden igényének maximálisan és rugalmasan megfeleljünk. Törekszünk arra, hogy vendéglátás trendjeit követve - de a hagyományos ételeket sem teljesen mellőzve - a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával alkossuk meg fogásainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tálalás mindig igényes, kreatív, valamint ha megrendelőnk úgy kívánja, extravagáns legyen.

Miben különbözünk más catering cégektől?

Professzionális, udvarias és angol nyelven beszélő vendéglátós csapat

Fiatalos lendület és gondolkodásmód

Megrendelőink egyedi igényeinek megfelelően kialakított ajánlat

Rendezvényhelyszín a belváros szívében, akár 80 főig

Kaltenecker és Ikkona kézműves, prémium sör

Referenciák

H&M
saatchi
Bellis
mccann
Norma
Everevent
Saarpor
deutsche schule
dr clean
IBM
BDO
loreal
digitalnatives
cib
neckermann
Aim Group
Ikkona
Balasys IT
Morgan Hitel és Faktor
HBL Produkció
Ikea
© 2015 Pirítós Pub Kft. | Design: FRIK