Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
previous arrow
next arrow
Slider
Hogyan szervezzünk karácsonyi rendezvényt 2020-ban?

Hogyan szervezzünk karácsonyi rendezvényt 2020-ban?

Sokan teszik fel ezt a kérdést mostanában, ahogy közeledünk az év végéhez, az ünnepi időszakhoz.

Jelenleg nagyon sok bizonytalansággal kell számolnunk, éppen ezért összegyűjtöttük Nektek 6 tuti tippet, hogy hogyan szervezzetek céges karácsonyi rendezvényt ebben az időszakban!

1. Szervezz kültéri rendezvényt! Nem, nem bolondultunk meg! 😊

Hirdess Covid biztos karácsonyi partyt! Öltözzön mindenki sífelszerelésbe és élvezzétek a karácsonyi hangulatot szabad téren. Mi biztosítjuk a melengető forralt bort, egy kis bográcsban főtt finomságot, vagy amit szeretnétek! Válaszd a parkolótokat sátorral, hőgombákkal vagy akár egy szép kerthelyiséggel rendelkező rendezvényhelyszínt, ami autentikus és kicsit visszaköszön az ünnepi hangulat.

2. Szervezz kis létszámú rendezvényt !

Maximum 20-30 fős vendégsereggel számolj és válassz nagyobb rendezvénytermet, hogy minél szellősebben ünnepeljetek! 

3. Sokan vagytok és mindenkit meghívnál?

Rendezd meg több egymást követő napon a rendezvényed több felé bontva a létszámot, így minimalizálhatod a rendezvényed fertőzési kockázatát! Ugyan többször szervezed le ugyanazt, mégis elég egy kisebb helyszín, adott napon kevesebb felszolgáló személyzet és a vendégek összetételéhez tudod alakítani akár az aznapi menüt. (pl. sok ételérzékeny esetén)

4. Ügyelj a biztonságra!

Ha lehetséges teszteljétek a csapatot a rendezvény előtt, hordjatok maszkot a buli zsúfoltabb programjain és tartsátok be az ajánlott szellős ültetést.

5. Rendeljetek az irodába!

Ha úgy döntöttetek, hogy nem mentek sehova, de azért mégis összeülnétek ünnepelni szűk körben a kollégákkal, rendeljetek az irodába meleg vagy hideg ételeket, finger food variációkat. 

6. Csinálj online karácsonyi köszöntést és küldj ajándékcsomagot dolgozóidnak!

Bontsátok ki együtt és koccintsatok egyszerre a képernyőn keresztül! Tudjuk, hogy ez a megoldás közel sem adja meg az élményt, hiszen a #power of live events nem vitatható, de egy kis kedvesség mindenkinek jól esik, különösen a mostani őrült időszakban. Nézz körül a Neked szeretettel csomagjaink között, melyekkel segítesz nekünk, hogy együtt segíthessünk! Olvass tovább a részletekért itt

Reméljük, hogy segítettünk egy kicsit, hogy mégis együtt lehessen a csapat, hiszen bármilyen jó is a home office, azért valljuk be, mindenkinek hiányzik az év végi lazítás, beszélgetés, közös iszogatás és koccintás. Különösen ez után az év után…

Keressetek minket és kérjetek ajánlatot, javaslatot tőlünk. Ígérjük, hogy megtaláljuk a számotokra legszuperebb megoldást. Jó szervezkedést az év végére!!

Previous Next

Esküvő újragondolva! 8+1 kérdés amit érdemes megfontolni kis létszámú, otthoni esküvő esetén?

A COVID 19 gyökeresen megváltoztatta mindannyiunk életét. Nincs kivétel, idomulnunk kell a kialakult helyzethez.

Idén lenne a nagy nap? Megvan a ruha, a fotós, a videós, a dekoros és a helyszín is?

A most fennálló kormányrendelet szerint, sajnos nem lehet nagy létszámú rendezvényt, esküvőt tartani. Bizonyára azon gondolkodtok, hogy elhalasszátok esetleg 2021-re a nagy napot, vagy kisebb létszámmal megtartsátok. Ha úgy érzitek, hogy bizony most szeretnétek összeházasodni sok megoldást választhattok csak pár kérdést meg kell fontolni. Összegyűjtöttük ezeket Nektek, hogy lássátok mit kell átgondolni abban az esetben, ha esetleg a helyszín a saját otthonotok vagy ismerősötök kertje.

Csak egy kis fantázia szükséges az esküvő pont olyan varázslatos lesz mint amilyennek elképzeltétek.

 

A catering kihívása 2020-ban

Számunkra is eljött az idő, hogy végre blogot indítsunk. Eddig csak gondolkodtunk rajta, hogy igen, kellene, de valahogy elvittek minket a mindennapok és valahogy sosem jutott rá idő. A koronavírus hozta meg számunkra az elhatározást, hogy próbáljunk változtatni és csináljunk valami újat, ha már éppen ráérünk. Ideje változtatni jól berögzött mechanizmusokon.

Vedd fel velünk a kapcsolatot!

Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!

Az űrlap használatával elfogadod az Adatkezelési Szabályzatunkat.

Érvénytelen!

Elérhetőség

Cím: 1143 Budapest, Semsey Andor u 25.

Telefonszám: +36 20 340 06 68

facebook_page_plugin