Event és Catering szolgáltatások - Piritós Catering
Catering, Rendezvény, Fogadás - Piritós Catering
Slide
Slide
previous arrow
next arrow

Catering szolgálatásaink
Rendezvények teljes körű lebonyolítása

Esküvői Catering

Ha már eldöntöttétek, hogy hol szeretnétek kimondani a boldogító igent, de nem biztosított a catering, ránk számíthattok, hogy a helyszínre szabva megfelelő szolgáltatást nyújtunk. Nem is hangsúlyozzuk külön, mennyire fontos a precíz szervezés. Mind arra vágyunk, hogy azon a csodás napon minden tökéletes legyen, és ha ránk bízod, garantáljuk, hogy az is lesz.

Részletesen

Ételkiszállítás

Családi rendezvények, szűk körű esküvők, kerti partik vagy irodai meetingek alkalmával sokszor egyszerűbbnek bizonyulhat az ételkiszállítás opció, így nincs gondod az előkészületekkel, menü kitalálásával, beszerzésével vagy akár a mosogatással.
Mindebben segítségedre lehet a Pirítós Catering ételkiszállítás szolgáltatása. 

Részletesen

Állófogadás

Konferenciák, sajtótájékoztatók, és megnyitók alkalmával a vendégek számára egy kis felfrissülést és egy csepp gasztronómiát csempészünk az eseményed végére, vagy előadásaid közé.

Részletesen

Céges rendezvények

Céges rendezvényekre több variációval is rendelkezésre állunk, van, hogy csak egy gyorsabb szendvicsebédre van lehetőség, illetve olyan is, amikor nagyobb volumenű rendezvényt szeretnénk. Mi bármilyen kérést felkészülten várunk.

Részletesen

Ültetett Állófogadás

Az ültetett állófogadást olyan esetben javasoljuk, ha szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni az étkezésre, mint egy állófogadáson, azonban a klasszikus ültetett fogadás kötött hangulatát kerülni kívánjuk.

Részletesen

Családi rendezvények

Az egyik kedvencünk szolgáltatásaink palettájáról, hiszen a családi rendezvényszervezésből nőtte ki magát a hosszú évek során a Pirítós Catering. Szeretjük a vendégeinket, épp ezért fontosnak tartjuk azt, hogy minőségi kiszolgálásban legyen részük.

Részletesen

Gála vacsora

A gálavacsora egy rendkívül elegáns formatípus a rendezvényszervezésben. Segítünk neked abban, hogy ha ennek a megszervezésére vállalkozol, igazán exkluzív lehessen az eredmény, hiszen mivel gálavacsora felkérésekkel protokolláris események alkalmával találkozunk, kiemelkedően fontos, hogy minden a helyén legyen.

Részletesen

Ajándék boxok

A Neked szeretettel box-ok hazai manufaktúrák és kézműves termelők minőségi gasztro termékeit tartalmazzák. Élmény fogyasztani ezeket a finomságokat és miközben jót eszünk, jót is teszünk. Minden eladott ajándék box-ból származó bevétel  2%-át felajánlunk a Robert Burns alapítvány számára.

Részletesen

Kiegészítő szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatás: Fánk variációk - Pirítós Catering

Fánk variációk

Csodálatos fánk falak, logózott fánkok, fánk nyalókák, ajándék dobozok! Legyen töltött, marcipános, klasszikus, annyi variáció létezik, hogy fel sem tudjuk sorolni. Tedd színessé rendezvényedet ezekkel csodás és látványos édességekkel. Kérd ajánlatunkat, melyet rendezvényedre szabva készítünk el.

Kiegészítő szolgáltatás: Eszközbérlés - Pirítós Catering

Eszközbérlés

Minden szükséges castering eszközt biztosítunk,  ami egy színes és élménydús rendezvény  lebonyolításához szükséges. Kínálatunkban megtalálható tányérok, poharak, evőeszközök, tálaló- és felszolgálóeszközök, rendezvényasztalok, különböző izgalmas bútorok a raklap kanapétól a világító látványpultokig. Ajánlatunkat a rendezvénynek megfelelően optimalizálva állítjuk össze.

Kiegészítő szolgáltatás: Rendezvény és esküvő fotózás - Pirítós Catering

Rendezvény és esküvő fotózás

Fotós partnerünk több tíz éves tapasztalatával és csapatával áll rendelkezésre. Családi,  több száz vagy  akár ezer fős rendezvényekről tökéletes kép és video anyagot készítünk, hogy az élmény örökre szóljon. Legyen szó bármilyen rendezvényről örömmel küldünk kapcsolódó referencia fotókat, hogy a megfelelő stílusú képeket tudjuk prezentálni az esemény végén.

Kapcsolat

Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Kérlek, olvasd el és fogadd el az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Elérhetőség

Cím: 1143 Budapest, Semsey Andor u 25.

Telefonszám: +36 20 340 06 68

 
Pirítós Catering

fb left