Szendvics catering
Szendvicsebéd, finger food
Catering rendezvényre
Slide One
Pirítós Catering: Event & Catering
Slide 4
Slide Three
previous arrow
next arrow

Rólunk

A Pirítós Catering kitelepüléses catering szolgáltatást nyújt partnerei számára már 2011 óta. Magánéletünkben is nagyon fontos szerepet tölt be a vendéglátás, mindannyian szeretünk főzni, jókat enni, együtt lenni és rendezvényekre járni ezért olyan szolgáltatást szeretünk nyújtani amelyet mi is elvárnánk.

Csapatunk olyan szakemberekből áll, akik hosszú évek óta cateringgel, vendéglátással és rendezvényszervezéssel foglalkoznak.

Szolgáltatásunk színvonalát mi sem bizonyítja jobban mint hogy partnereink újra és újra visszatérnek hozzánk és rendezvényeink sikerei hosszú távú együttműködésekké alakultak. Korábbi tapasztalataink alkalmassá tesznek bennünket arra, hogy családi rendezvényekre, céges eseményekre több száz fős konferenciákra vagy  külső helyszínken tartott esküvőkre változatos menükkel és ötletekkel álljunk partnereink rendelkezésére.

Menüsoraink összeállításánál számos tényezőt tartunk szem előtt, legfontosabb számunkra, hogy megrendelőink minden igényének maximálisan és rugalmasan megfeleljünk. Törekszünk arra, hogy gasztronómia trendjeit követve - de a hagyományos ételeket sem teljesen mellőzve - a legjobb minőségű alapanyagok felhasználásával alkossuk meg fogásainkat. Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy a tálalás mindig igényes és kreatív legyen.

Sosem készítünk sablon ajánlatot, mivel minden rendezvény más és más. Egyedileg megrendelőink igényeihez, elképzeléseihez és költségkeretéhez igazítjuk a menüt és a megvalósítást,  szem előtt tartva a szakma standardjeit és saját értékeinket melyekben hiszünk.

Rendezvények teljeskörű lebonyolítása

Esküvői Catering

Ha már eldöntöttétek, hogy hol szeretnétek kimondani a boldogító igent, de nem biztosított a catering, ránk számíthattok, hogy a helyszínre szabva megfelelő szolgáltatást nyújtunk. Nem is hangsúlyozzuk külön, mennyire fontos a precíz szervezés. Mind arra vágyunk, hogy azon a csodás napon minden tökéletes legyen, és ha ránk bízod, garantáljuk, hogy az is lesz.

Részletesen

Ételkiszállítás

Családi rendezvények, szűk körű esküvők, kerti partik vagy irodai meetingek alkalmával sokszor egyszerűbbnek bizonyulhat az ételkiszállítás opció, így nincs gondod az előkészületekkel, menü kitalálásával, beszerzésével vagy akár a mosogatással.
Mindebben segítségedre lehet a Pirítós Catering ételkiszállítás szolgáltatása. 

Részletesen

Állófogadás

Konferenciák, sajtótájékoztatók, és megnyitók alkalmával a vendégek számára egy kis felfrissülést és egy csepp gasztronómiát csempészünk az eseményed végére, vagy előadásaid közé.

Részletesen

Céges rendezvények

Céges rendezvényekre több variációval is rendelkezésre állunk, van, hogy csak egy gyorsabb szendvicsebédre van lehetőség, illetve olyan is, amikor nagyobb volumenű rendezvényt szeretnénk. Mi bármilyen kérést felkészülten várunk.

Részletesen

Ültetett Állófogadás

Az ültetett állófogadást olyan esetben javasoljuk, ha szeretnénk nagyobb hangsúlyt fektetni az étkezésre, mint egy állófogadáson, azonban a klasszikus ültetett fogadás kötött hangulatát kerülni kívánjuk.

Részletesen

Családi rendezvények

Az egyik kedvencünk szolgáltatásaink palettájáról, hiszen a családi rendezvényszervezésből nőtte ki magát a hosszú évek során a Pirítós Catering. Szeretjük a vendégeinket, épp ezért fontosnak tartjuk azt, hogy minőségi kiszolgálásban legyen részük.

Részletesen

Gálavacsora

A gálavacsora egy rendkívül elegáns formatípus a rendezvényszervezésben. Segítünk neked abban, hogy ha ennek a megszervezésére vállalkozol, igazán exkluzív lehessen az eredmény, hiszen mivel gálavacsora felkérésekkel protokolláris események alkalmával találkozunk, kiemelkedően fontos, hogy minden a helyén legyen.

Részletesen

Rólunk mondták

Kiegészítő szolgáltatások

Kiegészítő szolgáltatás: Fánk variációk - Pirítós Catering

Fánk variációk

Csodálatos fánk falak, logózott fánkok, fánk nyalókák, ajándék dobozok! Legyen töltött, marcipános, klasszikus, annyi variáció létezik, hogy fel sem tudjuk sorolni. Tedd színessé rendezvényedet ezekkel csodás és látványos édességekkel. Kérd ajánlatunkat, melyet rendezvényedre szabva készítünk el.

Kiegészítő szolgáltatás: Eszközbérlés - Pirítós Catering

Eszközbérlés

Minden szükséges castering eszközt biztosítunk,  ami egy színes és élménydús rendezvény  lebonyolításához szükséges. Kínálatunkban megtalálható tányérok, poharak, evőeszközök, tálaló- és felszolgálóeszközök, rendezvényasztalok, különböző izgalmas bútorok a raklap kanapétól a világító látványpultokig. Ajánlatunkat a rendezvénynek megfelelően optimalizálva állítjuk össze.

Kiegészítő szolgáltatás: Rendezvény és esküvő fotózás - Pirítós Catering

Rendezvény és esküvő fotózás

Fotós partnerünk több tíz éves tapasztalatával és csapatával áll rendelkezésre. Családi,  több száz vagy  akár ezer fős rendezvényekről tökéletes kép és video anyagot készítünk, hogy az élmény örökre szóljon. Legyen szó bármilyen rendezvényről örömmel küldünk kapcsolódó referencia fotókat, hogy a megfelelő stílusú képeket tudjuk prezentálni az esemény végén.

Referenciák

Kapcsolat

Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Töltsd ki a mezőt!
Kérlek, olvasd el és fogadd el az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Elérhetőség

Cím: 1146 Budapest, Szabó József utca 6.

Telefonszám: +36 20 340 06 68

 
Pirítós Catering

fb left